Mir se vini në Forumin e ..::KosovaSchool..:: !
 
ForumRegjistrohuidentifikimi

- Kushtet e Regjistrimit


Megjithëse administratorët dhe moderatorët e këtij forumi do mundohen të fshijnë ose redaktojnë shkrime të kundërshtueshme sa më parë, është e pamundur që të rishikohet cdo mesazh. Prandaj ju duhet të kuptoni se mesazhet e postuara në këtë forum janë shprehje e opinionit të autorit dhe jo të administratorit, moderatorëve apo webmasterit (përvec rasteve kur këta të fundit janë autorë të shkrimeve) dhe ata nuk mund të mbahen përgjegjës.

Ju pranoni të mos shkruani mesazhe abuzuese, vulgare, të neveritshme, urryese, kërcënuese, shpifëse apo cdo lloj materiali që mund të bjerë ndesh me ligjet në përdorim. Shkrime të tilla do cojnë në përjashtimin tuaj të menjëhershëm dhe të përhershëm (dhe njoftimin e ISP-së tuaj). Adresa IP për cdo mesazh regjistrohet për të bërë të mundur aplikimin e këtyre procedurave. Ju pranoni që webmasteri, administratori dhe moderatorët e këtij forumi kanë të drejtë të fshijnë, redaktojnë, zhvendosin apo kycin cdo temë sipas gjykimit të tyre. Si përdorues ju pranoni që informacioni që ju dhatë do të ruhet në një regjistër. Megjithëse ky informacion nuk do i jepet askujt pa lejen tuaj webmasteri, administratori dhe moderatorët nuk mund të mbahen përgjegjës nqs ky informacion vidhet.

Ky forum përdor cookies për të ruajtur informacion në kompjuterin tuaj. Këto cookies nuk përmbajnë asnjë informacion personal, ato shërbejnë vetëm për përmirësimin e shërbimit që ofrohet nga ky forum. Adresa e postës elektronike përdoret vetëm për konfirmimin e regjistrimit tuaj dhe fjalëkalimit (dhe në rastet kur u dërgohet një fjalëkalimi i ri nqs harroni atë që kishit).
Nese ju pranoni rregullat e ketij forumi ateher ju lejohet hyrja ne ket forum 1. admin ka te drejt te vendos per qdo program dhe qdo shkrim , te bart postimet nga nje vend ne tjetrin , ti shlyej ato etj...2. nuk lejohen fjalet fyese,3. nuk lejohen programe te padobishme ,4. nuk lejohen programe seksuale ,5. nuk lejohen reklamime ,6. nuk lejohen fotografi seksuale ,7. nuk lejohen video seksuale ,8. nuk lejohet shpikje pa baza ,9. nuk lejohen kerkesa per programe , lojra , muzika , etj ,, ne vende qe nuk jan per to dhe 10. nuk lejohen programe me virusa ( d.m.th ato programe qe kan virusa por qe nuk tregohet qe kan ) - '''""""duke klikuar : " I agree to these terms " , i pranon rregullat e ketij forumi dhe vazhdon rigjistrimin - duke klikuar: " I do not agree to these terms " , ju nuk i pranoni rregullat e forumit dhe ju pershendesim .